Traject en tarieven

De stappen van een coachingstraject

Wanneer je bij mij komt met een hulpvraag gaan we in stappen aan het werk. We beginnen met een kennismakingsgesprek. Dit gesprek is bedoeld om te ontdekken of er een goede klik is tussen jou en mij als coach. Voor het coachingstraject is het belangrijk dat er ruimte voor vertrouwen en openheid is. De kennismaking is kosteloos.

Tijdens de kennismaking gaan we dieper in op de hulpvraag. Hierbij is het belangrijk dat ik een goede analyse kan maken van jou en de situatie.

Vanuit deze analyse zal ik een voorstel doen voor het verloop van jouw traject, in de vorm van een trajectovereenkomst of actieplan. Dit voorstel zal altijd uniek zijn voor jouw situatie en bevat jouw korte en lange termijn doelen.

Tijdens het traject zullen we werken aan het bewustzijn, maar ook praktische stappen gaan zetten. Een coachingstraject stimuleert je om zelf weer stappen te ondernemen en controle te krijgen over je eigen situatie. Jouw eigen inzet is hierbij essentieel.

Samen zullen we werken aan een antwoord op jouw hulpvraag en een oplossing die zal leiden tot meer zelfvertrouwen, geluk en succes.

De sessies zullen online plaatsvinden via Zoom. Je krijgt elke sessie een digitale uitnodiging voor een online videosessie waar in vertrouwelijkheid de gesprekken zullen plaatsvinden.

Tarieven

Een kennismaking is altijd kosteloos en vrijblijvend.

Een online lifecoaching traject bevat een kennismakingsgesprek, een trajectovereenkomst of actieplan met doelstellingen en 6-10 sessies van 1,5 uur. Kosten hiervoor bedragen tussen €699 (6 sessies) en €1149 (10 sessies)

Een business coaching traject bevat een kennismakingsgesprek, een trajectovereenkomst of actieplan met doelstellingen en het aantal sessies wordt samen afgestemd op de behoefte (met een minimum van 3 sessies). Kosten hiervoor voor bedragen

  • Kennismaking gratis
  • Online life coaching € 85 per uur
  • Online business coaching € 95 per uur (exclusief BTW)

De kosten voor een one on one retreat zijn afhankelijk van de locatie. Een verblijf in Villa Ahora op Ibiza inclusief coaching (kijk hier voor meer informatie) start bij 4 dagen vanaf €899. Bij een eigen verblijf is een sessie op Ibiza  te boeken voor €125 per sessie (minimum 3 sessies).

Voor elke vorm van coaching geldt dat een traject de voorkeur heeft. Voorafgaand aan het traject zal na een kennismaking een actieplan/trajectovereenkomst opgesteld worden. Hierdoor kan gericht gewerkt worden aan een coachingsvraag en gestelde doelen.

Kosten voor een coachingstraject zijn aftrekbaar bij belastingaangifte. Er geldt een drempel van €250 per aangiftejaar en de factuur moet betaald zijn in dat jaar. Reiskosten zijn niet aftrekbaar. Kijk voor meer informatie op www.belastingdienst.nl

Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend. 

Algemene voorwaarden | Privacyverklaring

Elleke Krakau
______

"Ik zie veel mensen worstelen met het maken van keuzes, omdat ze
niet goed weten wie ze zijn en wat ze willen in het leven."

Elleke Krakau werkt sinds 2016 als Life Coach en Business Coach. Ze heeft Bedrijfskunde, Arbeids- & Organisatiepsychologie gestudeerd en is een aantal jaar werkzaam geweest als consultant, trainer en coach. Ze helpt mensen beter naar zichzelf te luisteren. Door jezelf echt te leren kennen wordt helder welk leven je wilt creëren en waar je gelukkig van wordt.

Enlight6
krakauLogo

Lonerbroekweg 21, 9409 TR Loon

Sessies vinden online plaats via Zoom of op een locatie volgens afspraak

06 24 69 74 53
elleke@krakaucoaching.nl