Traject en tarieven

De stappen van een coachingstraject

Wanneer je bij mij komt met een hulpvraag gaan we in stappen aan het werk. We beginnen met een kennismakingsgesprek. Dit gesprek is bedoeld om te ontdekken of er een goede klik is tussen jou en mij als coach. Voor het coachingstraject is het belangrijk dat er ruimte voor vertrouwen en openheid is. De kennismaking is kosteloos.

Na de kennismaking volgt de intake, waar we dieper ingaan op de hulpvraag. Hierbij is het belangrijk dat ik een goede analyse kan maken van jou en de situatie.

Vanuit deze analyse zal ik een voorstel doen voor het verloop van jouw traject, in de vorm van een actieplan. Dit voorstel zal altijd uniek zijn voor jouw situatie en bevat jouw korte en lange termijn doelen.

Tijdens het traject zullen we werken aan het bewustzijn, maar ook praktische stappen gaan zetten. Een coachingstraject stimuleert je om zelf weer stappen te ondernemen en controle te krijgen over je eigen situatie. Jouw eigen inzet is hierbij essentieel.

Samen zullen we werken aan een antwoord op jouw hulpvraag en een oplossing die zal leiden tot meer zelfvertrouwen, geluk en succes.

De sessies zullen plaatsvinden in mijn kantoor nabij Assen of in overleg op een locatie naar wens.

Tarieven

Een kennismaking is altijd kosteloos en vrijblijvend.

Een lifecoaching traject bevat een intake, uitgebreid actieplan met doelstellingen en 6-10 sessies van 1,5 uur. Kosten hiervoor bedragen tussen €799 (6 sessies) en €1199 (10 sessies)

Een online lifecoaching traject bevat persoonlijke sessies via Zoom, opdrachten, oefeningen en toegang tot de online omgeving 'Mijn traject'. Er zijn verschillende modules te volgen, kosten bedragen €199 - €599.

Een studiekeuzetraject bevat een intake, actieplan met doelstellingen en 5 sessies van 1 uur. Kosten hiervoor bedragen €499. Dit traject is ook online te volgen voor €399.

  • Kennismaking gratis
  • Life coaching €85 per uur
  • Coaching via Skype of Zoom €75 per uur
  • Intake en opstellen actieplan: €145 (bij het aangaan van een traject zijn deze kosten inclusief)

Voor elke vorm van coaching geldt dat een traject de voorkeur heeft. Voorafgaand aan het traject zal na een intake een actieplan opgesteld worden. Hierdoor kan gericht gewerkt worden aan een coachingsvraag en gestelde doelen.

Kosten voor een coachingstraject zijn aftrekbaar bij belastingaangifte. Er geldt een drempel van €250 per aangiftejaar en de factuur moet betaald zijn in dat jaar. Reiskosten zijn niet aftrekbaar. Kijk voor meer informatie op www.belastingdienst.nl

Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend. 

Algemene voorwaarden | Privacyverklaring

Elleke Krakau
______

"Ik zie veel mensen worstelen met het maken van keuzes, omdat ze
niet goed weten wie ze zijn en wat ze willen in het leven."

Elleke Krakau heeft Bedrijfskunde, Arbeids- & Organisatiepsychologie gestudeerd en is een aantal jaar werkzaam geweest als consultant, trainer en coach. Ze helpt mensen vooruit door hen te inspireren en motiveren beter naar zichzelf te luisteren. Hierdoor wordt het makkelijker om keuzes te maken die leiden tot meer geluk en succes.

Elleke
krakauLogo

Lonerbroekweg 21, 9409 TR Loon

Sessies kunnen in overleg op een andere locatie gepland worden.

06 24 69 74 53
elleke@krakaucoaching.nl