Coachingsvormen

Life Coaching

Wat kan lifecoach voor jou betekenen?

Lees meer

Business Coaching

Wil je een boost voor jouw ondernemergeest?

Lees meer

One-on-one Retreats

Benieuwd naar one-on-one retreats op Ibiza of in Nederland?

Lees meer

Ervaringen

"Ik heb dankzij Elleke mijn weg weer gevonden en ik voel me nu een stuk lekkerder in mijn vel."

Laureen (19) doorliep een studiekeuzetraject

"Elleke inspireert je, geeft je zelfvertrouwen en zet je aan het denken."

Maarten (24) doorliep een life/loopbaan coachingstraject

"Ik zou anderen zeker aanraden eens met Elleke te gaan praten"

Stefan (31) volgde meerdere trainingen 

Life Coaching

Life coaching heeft als doel te ontdekken wie je bent, wat je wilt en hoe je dit kan bereiken. Life coaching onderscheidt zich van andere vormen van coaching door een bredere kijk op situaties, waarin alle aspecten van je leven meegenomen worden. Deze zogeheten holistische benadering maakt dat life coaching erg geschikt is voor complexe problemen, gedragsverandering en essentiële levensvragen.

Life coaching is geen therapie

Een life coach is geen psycholoog of psychiater; er is een verschil tussen deze vormen van therapie en de begeleiding van een life coach. Coaching is gericht op het verkrijgen van inzichten in gedachten en emoties om zo actief gedrag te veranderen. Het is een praktische benadering, waarbij jouw specifieke situatie het uitgangspunt is. Er wordt verondersteld wanneer je gecoacht wordt dat je mentaal gezond bent en zelf de capaciteiten hebt om te veranderen. Hierbij staat jouw eigen inzet centraal.

Life coaching helpt je vooruit

Een traject bij een life coach heeft altijd tot doel om jou vooruit te helpen in het leven.

  • Vind jij het moeilijk om keuzes te maken, omdat je niet weet wat je wilt?
  • Wat geeft je voldoening en waar wordt je echt gelukkig van?
  • Heb je moeite bij het vinden van een geschikte partner?
  • Zit je in een moeilijke situatie en weet je niet meer hoe je verder moet?
  • Heb je last van onzekerheid en beperkt dit je in je dagelijks leven?

Deze vragen kan je samen met een life coach gaan beantwoorden, door meer inzicht te krijgen in je verleden, wie je nu bent en hoe je graag zou willen zijn. Door actief aan de slag te gaan met deze inzichten, leer je beter naar jezelf te luisteren, waardoor je meer zelfvertrouwen, geluk en succes tegemoet gaat.

Ik help jou vooruit

Door mijn ervaring en sterke intuïtie ben ik effectief in mijn werk als life coach. Ik gebruik mijn sensitieve eigenschappen om een steunpilaar te zijn voor jou en samen een goed team te vormen. Daardoor en dankzij mijn eigen ervaring met de zoektocht naar mezelf kan ik je helpen meer zelfvertrouwen op te bouwen en zo meer levensgeluk te creëren.

Business Coaching

Je hebt een passie, talent of wilt heel graag in vrijheid werken. Dus besluit je aan de slag te gaan als ondernemer. Een avontuur met vele uitdagingen! Word het een stralend succes of een overlevingsstrijd? Ik zie veel ondernemers worstelen met het "moeten ondernemen".

De vrijheid heeft als keerzijde dat je volledig zelf verantwoordelijk bent voor je succes. Dit voelt als een druk waardoor je aandacht weggehaald wordt bij de reden dat je ooit bent gaan ondernemen. Ik geloof dat dit het succes van je onderneming tegen houdt. Met meer inzicht in ondernemerschap, jouw talent hiervoor en de mogelijkheden hierin kan je rust creëren.

Conscious Business Coaching

Er komt een steeds grotere groep "conscious" ondernemers. Bewuste, spirituele, inspirerende ondernemers die graag een bijdrage willen leveren aan het collectieve bewustzijn. Het werken vanuit je hart zorgt vaak voor een belemmering op het zakelijke vlak. Want hoe bepaal je de waarde voor jouw dienst, die jou al energie en geluk breng omdat je deze mag leveren?

Ik help je graag om jouw waarde te bepalen. Om zakelijk te kunnen kijken naar je werk, maar het uit te kunnen voeren vanuit je hart. Bewust, creërend en op een pad van overloed.

One-on-one retreats

Ben je vermoeid, heb je het altijd druk en ervaar je weinig tijd voor jezelf? Ben je op zoek naar een echte boost in je leven? Heb je zin om even goed op te laden? Of ervaar je dat het tijd is om het roer om te gooien? Dan is een individueel one-on-one retreat iets voor jou! 

Tijdens een exclusief maatwerk retreat afgestemd op jouw wensen, ga je aan de slag met meer tijd voor jezelf, OntMoeten en ultiem genieten. Na het retreat keer je terug naar huis met een betere energiebalans, nieuwe inspiratie en meer controle over je levensgeluk.

Design your own retreat

Kom minimaal 4 dagen naar Ibiza, alles wordt voor je geregeld. Geef je over aan de rust en de zon op dit prachtige eiland. In een luxe villa omringd door de bergen in het noorden van Ibiza ervaar je de stilte en wordt je volledig verzorgd. Je stelt zelf het programma samen, afgestemd op jouw behoeften. Een retreat gericht op jouw groei en maximaal genieten.

Groeireis

Elke dag gaan we tijdens een sessie aan de slag met jouw vragen en proces.  Door afstand van ons dagelijkse leven kunnen we helderder kijken naar onze huidige situatie. Dat is letterlijk zo, dus door op het vliegtuig te stappen creëer je een nieuw perspectief op je leven zoals het nu is.

Heb je behoefte aan meer ervaringen om je proces te verdiepen? De zon, de zee, cultuur, eten, spirituele ervaringen, healings, yoga, dansen of de natuur in. We vullen de week in zoals jij het wilt!

Genietreis

Het retreat draait om jou. Je wilt niet alleen groeien, maar ook genieten. Op de prachtige locatie van Villa Ahora ontbreekt het je aan niets. Weelderige natuur, een zwembad, elke ochtend yoga, lopend naar het strand en heerlijke maaltijden zorgen voor een ontzorgd verblijf. Verwen jezelf met deze luxe waardoor je even helemaal kan ontspannen.

Praktisch

Wat:

Een groeireis met individuele coaching afgestemd op jouw behoefte om te groeien en te genieten.

Hoe:

Exclusief individueel maatwerk retreat (bepaal zelf hoe lang je gaat en hoe het programma eruit ziet)

Wanneer:

Flexibel te boeken

Kosten:

Vanaf €899 voor vier dagen voor een single bedroom

Elke extra dag vrij bij te boeken: €249 per dag

Inclusief:

Op basis van 3 nachten/4 dagen:

* Overnachting in luxe slaapkamer met en-suite badkamer

* Dagelijks 3 verzorgde maaltijden

* Koffie/ thee/ water

* Dagelijks yoga en meditatie 8.00 am

* 3 x coachingssessie (1,5 uur) op locatie

* 1 x intake gesprek

Iedere dag extra is inclusief 1 extra coaching sessie

Extra coachingsessies zijn onbeperkt bij te boeken voor € 100 per 1,5 uur of € 299 voor een hele dag (8 uur).

Eigen verblijf

Het is ook mogelijk een kort intensief traject te boeken met een eigen verblijf op Ibiza. Ik help je graag met het regelen van een verblijf en auto. Tijdens je verblijf gaan we samen aan de slag met sessies op een locatie naar wens.  Kosten voor een sessie van 1,5 uur zijn € 125 (minimum 3 sessies) en voor een hele dag coaching (8 uur) betaal je € 349.

Nederland

Heb je behoefte aan zo'n boost maar geen tijd voor een weekje Ibiza? Plan dan een one-on-one retreat in Nederland. Gaan we naar zee, de natuur in, naar een waddeneiland of de hele dag high tea-en? Jij bepaalt het programma. Samen zoeken we energiebronnen op, gaan we aan de slag met jouw coachingsvragen en keer je huiswaarts met nieuwe inzichten en een plan voor vervolgstappen. Kosten voor een dag retreat in Nederland bedragen € 350.

Maatwerk

Elk one-on-one retreat is maatwerk. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor eigen verblijf, huurauto of andere activiteiten? Neem contact op en dan creëren we samen jouw retreat.

Elleke Krakau
______

"Iedereen kan wel eens een coach gebruiken. Hulp vragen is een kracht, geen zwakte"

Elleke Krakau werkt sinds 2016 als Life Coach en Business Coach. Ze heeft Bedrijfskunde, Arbeids- & Organisatiepsychologie gestudeerd en is een aantal jaar werkzaam geweest als consultant, trainer en coach. Ze helpt mensen beter naar zichzelf te luisteren. Door jezelf echt te leren kennen wordt helder welk leven je wilt creëren en waar je gelukkig van wordt.

Enlight6
krakauLogo

Lonerbroekweg 21, 9409 TR Loon

Sessies vinden online plaats via Zoom of op een locatie volgens afspraak

06 24 69 74 53
elleke@krakaucoaching.nl