Coachingsvormen

Bewustzijnscoaching

Wat kan een Life Coach voor jou betekenen?

Lees meer

Business Coaching

Wil je een boost voor jouw ondernemergeest?

Lees meer

Retreats

Benieuwd naar retreats op Ibiza of in Nederland?

Lees meer

Ervaringen

"Ik heb dankzij Elleke mijn weg weer gevonden en ik voel me nu een stuk lekkerder in mijn vel."

Laureen (19) doorliep een studiekeuzetraject

"Elleke inspireert je, geeft je zelfvertrouwen en zet je aan het denken."

Maarten (24) doorliep een life/loopbaan coachingstraject

"Ik zou anderen zeker aanraden eens met Elleke te gaan praten"

Stefan (31) volgde meerdere trainingen 

Bewustzijnscoaching

Coaching heeft als doel te ontdekken wie je bent, wat je wilt en hoe je dit kan bereiken. In bewustzijnscoaching worden alle aspecten van je leven meegenomen worden. Deze zogeheten holistische benadering maakt dat deze vorm van begeleiding erg geschikt is voor complexe problemen, gedragsverandering en essentiële levensvragen. Het zorgt voor een dieper bewustzijn en brengt je in contact met je ware Zijn en je essentie.

Life coaching is geen therapie

Een coach is geen psycholoog of psychiater; er is een verschil tussen deze vormen van therapie en de begeleiding van een coach. Coaching is gericht op het verkrijgen van inzichten in gedachten en emoties om zo actief gedrag te veranderen. Het is een praktische benadering, waarbij jouw specifieke situatie het uitgangspunt is. Er wordt verondersteld wanneer je gecoacht wordt dat je mentaal gezond bent en zelf de capaciteiten hebt om te veranderen. Hierbij staat jouw eigen inzet centraal.

Coaching helpt je vooruit

Een traject bij een coach heeft altijd tot doel om jou vooruit te helpen in het leven.

  • Vind jij het moeilijk om keuzes te maken, omdat je niet weet wat je wilt?
  • Wat geeft je voldoening en waar wordt je echt gelukkig van?
  • Heb je moeite bij het vinden van een geschikte partner?
  • Zit je in een moeilijke situatie en weet je niet meer hoe je verder moet?
  • Heb je last van onzekerheid en beperkt dit je in je dagelijks leven?

Deze vragen kan je samen met een coach gaan beantwoorden, door meer inzicht te krijgen in je verleden, wie je nu bent en hoe je graag zou willen zijn. Door actief aan de slag te gaan met deze inzichten, leer je beter naar jezelf te luisteren, waardoor je meer zelfvertrouwen, geluk en succes tegemoet gaat.

Ik help jou vooruit

Door mijn ervaring en sterke intuïtie ben ik effectief in mijn werk als bewustzijnscoach. Ik gebruik mijn sensitieve eigenschappen om een steunpilaar te zijn voor jou en samen een goed team te vormen. Daardoor en dankzij mijn eigen ervaring met de zoektocht naar mezelf kan ik je helpen meer zelfvertrouwen op te bouwen en zo meer levensgeluk te creëren.

Business Coaching

Je hebt een passie, talent of wilt heel graag in vrijheid werken. Dus besluit je aan de slag te gaan als ondernemer. Een avontuur met vele uitdagingen! Word het een stralend succes of een overlevingsstrijd? Ik zie veel ondernemers worstelen met het "moeten ondernemen".

De vrijheid heeft als keerzijde dat je volledig zelf verantwoordelijk bent voor je succes. Dit voelt als een druk waardoor je aandacht weggehaald wordt bij de reden dat je ooit bent gaan ondernemen. Ik geloof dat dit het succes van je onderneming tegen houdt. Met meer inzicht in ondernemerschap, jouw talent hiervoor en de mogelijkheden hierin kan je rust creëren.

Conscious Business Coaching

Er komt een steeds grotere groep "conscious" ondernemers. Bewuste, spirituele, inspirerende ondernemers die graag een bijdrage willen leveren aan het collectieve bewustzijn. Het werken vanuit je hart zorgt vaak voor een belemmering op het zakelijke vlak. Want hoe bepaal je de waarde voor jouw dienst, die jou al energie en geluk breng omdat je deze mag leveren?

Ik help je graag om jouw waarde te bepalen. Om zakelijk te kunnen kijken naar je werk, maar het uit te kunnen voeren vanuit je hart. Bewust, creërend en op een pad van overloed.

Retreats

Ben je vermoeid, heb je het altijd druk en ervaar je weinig tijd voor jezelf? Ben je op zoek naar een echte boost in je leven? Heb je zin om even goed op te laden? Of ervaar je dat het tijd is om het roer om te gooien? Dan is een one day retreat of een one-on-one retreat iets voor jou! 

One day groepsretreat Nederland of Ibiza

Tijdens deze dag gaan we met een kleine groep aan de slag met een specifiek thema. Ben jij al bezig met bepaalde onderwerpen die je meer levensgeluk brengen, wil je je verbinden met gelijkgestemden en heb je zin in een energieboost en dag vol inspiratie? Dan is een one day retreat iets voor jou!

Dankzij de kleine groep is er veel ruimte voor individuele vragen en input. We gaan gezamenlijk aan de slag met een thema, door middel van fysieke practices, kennis overdracht, oefeningen en creativiteit. De intentie is om een veilige omgeving te creëren voor groei en inzichten. Dankzij de veilige container is er mogelijkheid voor een vervolg in zoomsessies, individueel en in groepsverband.

Wil je op de hoogte blijven van de data voor groepsretreats? Neem contact op en ontvang je uitnodiging wanneer er nieuwe data bekend zijn.

One-on-one retreat Ibiza

Tijdens een exclusief maatwerk retreat afgestemd op jouw wensen, ga je aan de slag met meer tijd voor jezelf, OntMoeten en ultiem genieten. Na het retreat keer je terug naar huis met een betere energiebalans, nieuwe inspiratie en meer controle over je levensgeluk.

Design your own retreat

Kom minimaal 4 dagen naar Ibiza, alles wordt voor je geregeld. Geef je over aan de rust en de zon op dit prachtige eiland. In een luxe villa omringd door de bergen in het noorden van Ibiza ervaar je de stilte en wordt je volledig verzorgd. Je stelt zelf het programma samen, afgestemd op jouw behoeften. Een retreat gericht op jouw groei en maximaal genieten.

Groeireis

Elke dag gaan we tijdens een sessie aan de slag met jouw vragen en proces.  Door afstand van ons dagelijkse leven kunnen we helderder kijken naar onze huidige situatie. Dat is letterlijk zo, dus door op het vliegtuig te stappen creëer je een nieuw perspectief op je leven zoals het nu is.

Heb je behoefte aan meer ervaringen om je proces te verdiepen? De zon, de zee, cultuur, eten, spirituele ervaringen, healings, yoga, dansen of de natuur in. We vullen de week in zoals jij het wilt!

Genietreis

Het retreat draait om jou. Je wilt niet alleen groeien, maar ook genieten.  Weelderige natuur, een zwembad, elke ochtend yoga, lopend naar het strand en heerlijke maaltijden zorgen voor een ontzorgd verblijf. Verwen jezelf met deze luxe waardoor je even helemaal kan ontspannen.

Nederland

Heb je behoefte aan zo'n boost maar geen tijd voor een weekje Ibiza? Plan dan een one-on-one retreat in Nederland. Gaan we naar zee, de natuur in, naar een waddeneiland of de hele dag high tea-en? Jij bepaalt het programma. Samen zoeken we energiebronnen op, gaan we aan de slag met jouw coachingsvragen en keer je huiswaarts met nieuwe inzichten en een plan voor vervolgstappen. Kosten voor een individueel dag retreat in Nederland bedragen € 350.

Maatwerk

Elk one-on-one retreat is maatwerk. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor eigen verblijf, huurauto of andere activiteiten? Neem contact op en dan creëren we samen jouw retreat.

Elleke Krakau
______

"Iedereen kan wel eens een coach gebruiken. Hulp vragen is een kracht, geen zwakte"

Elleke Krakau werkt sinds 2016 als Bewustzijnscoach, Life Coach en Business Coach. Ze combineert haar Master degree in psychologie met een sterke intuïtie en heeft hiermee een vorm van spirituele psychotherapie ontwikkelt. Ze helpt je te verbinden met je ware Zijn en beter naar jezelf te luisteren. Door jezelf echt te leren kennen wordt helder welk leven je wilt creëren, wat jouw zingeving biedt en welke invulling van jouw leven je echt gelukkig maakt. 

portret
krakauLogo

Riegheide 48, 9451 EK Rolde

Sessies vinden online plaats via Zoom of op een locatie volgens afspraak

06 44 808 512
elleke@krakaucoaching.nl