Over Elleke

Elleke-Krakau-Portret2

Doortastende coach

Mijn naam is Elleke Krakau. Ik ben een doortastende, oplossingsgerichte coach die mensen helpt om andere keuzes te maken. Mijn focus ligt op de uitbreiding van het zelfinzicht en de versterking van het zelfvertrouwen. Door op zoek te gaan naar wie je bent en wat je graag wil in het leven, ontwikkel je zelfinzicht en zelfvertrouwen. Dit vormt de basis van besluitvorming die leidt tot meer succes en geluk.

Analytisch en pragmatisch

Door mijn analytische manier van denken zie ik gauw oorzaken en verbanden. Dit helpt me complexe kwesties te ontrafelen. In de gesprekken met mijn cliënten analyseer ik de keuzes die zij hebben gemaakt, waardoor hun zelfinzicht groeit. Vervolgens brengen we samen alle mogelijkheden en kansen in kaart en gaan we na welke keuze de beste is.

Sensitief en empatisch

Mensen voelen zich snel op hun gemak bij mij omdat ik een groot inlevingsvermogen heb en goed kan luisteren. Dankzij mijn eigen ervaringen ben ik een begripvolle en meedenkende gesprekspartner. Ik weet een sfeer van vertrouwen en openheid te creëren en dankzij mijn fijngevoeligheid en intuïtie kom ik vlot tot de kern.

Professioneel en ervaren

Dankzij mijn eigen ervaringen en mijn zoektocht naar wie ik ben en wat ik wil, weet ik hoe twijfel en onzekerheid voelen. Maar dankzij deze ervaringen weet ik ook hoe het voelt om betere keuzes te maken dankzij meer zelfinzicht en zelfvertrouwen. Onderweg heb ik naast ervaringen ook de benodigde kennis opgedaan. Na mijn studies Bedrijfskunde en Arbeids- & Organisatiepsychologie werkte ik als consultant, trainer en coach in het bedrijfsleven. Begin 2016 heb ik het roer omgegooid en ben ik mijn eigen praktijk gestart, in Apeldoorn.

Elleke Krakau
______

"Elk succes start met een keuze om het te proberen"

Mijn verhaal

Mijn verhaal (deel 1): waarom ik studiekeuzecoach wilde worden

Regelmatig krijg ik van mensen de vraag: “Waarom ben je eigenlijk coach geworden?”. Omdat ik deze vraag…

Lees meer

Mijn verhaal: waarom ik je wil helpen als je gestrand bent

Omdat de vraag waarom ik coach ben geworden voor mij niet in één antwoord is te vatten,…

Lees meer

Mijn verhaal (deel 3): waarom ik je wil helpen om keuzes te maken

Een aantal weken geleden ben ik gestart met deze serie blogs om de vraag te beantwoorden waarom…

Lees meer

Elleke Krakau heeft Bedrijfskunde, Arbeids- & Organisatiepsychologie gestudeerd en is een aantal jaar werkzaam geweest als consultant, trainer en coach. Ze helpt mensen vooruit door hen te inspireren en motiveren beter naar zichzelf te luisteren. Hierdoor wordt het makkelijker om keuzes te maken die leiden tot meer geluk en succes.

Elleke
krakauLogo

Lonerbroekweg 21, 9409 TR Loon

Sessies kunnen in overleg op een andere locatie gepland worden.

06 24 69 74 53
elleke@krakaucoaching.nl