Over Elleke

Enlight6

Doortastende coach

Mijn naam is Elleke Krakau. Ik ben een ervaren, intuïtieve coach die mensen helpt om hun eigen keuzes te maken. Ik werk volgens een sterke visie dat we ons geluk kunnen creëren vanuit zelfvertrouwen en weten wat je wilt. Door op zoek te gaan naar wie je bent, waar je passies en talenten liggen, kan je gerichter keuzes maken. Dit vormt de basis voor meer levensenergie, zelfliefde en geluk!

Mijn eigen levenspad heeft me geleid naar het prachtige eiland Ibiza. Vanaf hier werk ik, doe ik online sessies en regelmatig breng ik de Ibiza energie naar Nederland voor lezingen en workshops.

Intuïtief en sensitief

Ik werk met aandacht en kan dankzij mijn sterke intuïtie snel tot de kern komen. Ik ben aandachtig in het uitdiepen van de lagen van een situatie of verhaal, zodat we alles gaan zien als succes of een les. Elk gesprek ga ik in met sensitiviteit, oog voor timing en respect voor jouw individuele proces.

Ervaren en persoonlijk

Ik leef wat ik leer. Dankzij mijn eigen levenslessen, proces en inzichten ben ik ervaren in de zoektocht naar zelfliefde en geluk. Ik heb lang gezocht naar balans en hoe ik mijn geluk kon creëren. Mijn ervaringen hebben een meerwaarde in mijn werk en zorgen voor een persoonlijkere benadering in gesprekken.

Professioneel en gedreven

In de jaren die ik als coach heb mogen werken heb ik veel mogen leren. Ik heb een heldere visie ontwikkeld over werk/privé balans, het maken van keuzes en het opbouwen van zelfvertrouwen. Naast coach werk ik aan een boek, geef ik lezingen en organiseer ik workshops. Het is mijn doel zoveel mogelijk mensen te bereiken en te inspireren meer te leven vanuit hun hart!

 

 

Benieuwd naar de ervaringen van anderen? Lees hier ervaringsverhalen.

Elleke Krakau
______

"Geluk begint bij zelfvertrouwen en het maken van je eigen keuzes"

Mijn verhaal

Mijn verhaal (deel 1): waarom ik studiekeuzecoach wilde worden

Regelmatig krijg ik van mensen de vraag: “Waarom ben je eigenlijk coach geworden?”. Omdat ik deze vraag…

Lees meer

Mijn verhaal: waarom ik je wil helpen als je gestrand bent

Omdat de vraag waarom ik coach ben geworden voor mij niet in één antwoord is te vatten,…

Lees meer

Mijn verhaal (deel 3): waarom ik je wil helpen om keuzes te maken

Een aantal weken geleden ben ik gestart met deze serie blogs om de vraag te beantwoorden waarom…

Lees meer

Elleke Krakau werkt sinds 2016 als Life Coach en Business Coach. Ze heeft Bedrijfskunde, Arbeids- & Organisatiepsychologie gestudeerd en is een aantal jaar werkzaam geweest als consultant, trainer en coach. Ze helpt mensen beter naar zichzelf te luisteren. Door jezelf echt te leren kennen wordt helder welk leven je wilt creëren en waar je gelukkig van wordt.

Enlight6
krakauLogo

Lonerbroekweg 21, 9409 TR Loon

Sessies vinden online plaats via Zoom of op een locatie volgens afspraak

06 24 69 74 53
elleke@krakaucoaching.nl