OntMoeten – Online Inspiratiecursus 29 februari – 13 maart

Al maanden zit ik erop te broeden. De wens en de roeping die ik voel om mijn proces te vertalen in overdraagbare kennis. Mijn pad is de afgelopen jaren intens geweest maar zo waardevol. Ik ging van een ongelukkige passieve status quo naar een levensgenietende actieve gelukkige staat van Zijn. Ik volgde mijn hart en dat leidde me tot prachtige keuzes en ervaringen! 🌞

Twee jaar later zie ik het helder, ik weet hoe ik hier kwam en het is tijd dit door te geven. De sleutel was zelfliefde. In alle vormen, maar hoe kon ik dit omzetten naar concrete overdraagbare kennis? Want meer van jezelf houden dat zet je niet zomaar aan. 🥴

En daar was het, vannacht om 3:00 uur werd ik wakker en ik had het! Ik heb de afgelopen jaren de kunst van het OntMoeten geleerd! Minder moeten en veel meer genieten. Actief leven in plaats van passief overleven. Van onbewust beleven naar bewust leven. En de titel en de inhoud van mijn volgende training was er:

OntMoeten: van Onbewust Ongelukkig naar Bewust Gelukkig.

In deze training ga ik mijn kennis overdragen en de kunst van het OntMoeten in vier concrete stappen met je delen. Ik ga dit verwerken in een boek, blogs, presentaties en een cursus.

Ben jij “druk” als mensen vragen hoe het met je gaat? Is meer tijd voor jezelf wat je graag zou willen? Meer leuke dingen en minder verplichtingen? Leer OntMoeten – de kunst van het minder moeten.

In deze online te volgen cursus krijg je informatie, inspiratie en ervaringen om te OntMoeten. En in het proces zal je jezelf weer ontmoeten!

Meld je aan en vanaf 29 februari ontvang je elke paar dagen deze informatie en inspiratie. 14 dagen lang!

Meld je aan via elleke@krakaucoaching.nl. Kosten deelname: €25

Elleke Krakau werkt sinds 2016 als Life Coach en Business Coach. Ze heeft Bedrijfskunde, Arbeids- & Organisatiepsychologie gestudeerd en is een aantal jaar werkzaam geweest als consultant, trainer en coach. Ze helpt mensen beter naar zichzelf te luisteren. Door jezelf echt te leren kennen wordt helder welk leven je wilt creëren en waar je gelukkig van wordt.

Enlight6
krakauLogo

Lonerbroekweg 21, 9409 TR Loon

Sessies vinden online plaats via Zoom of op een locatie volgens afspraak

06 24 69 74 53
elleke@krakaucoaching.nl