Ervaringsverhalen

Katrijn (40) doorliep een life coachingstraject

 

"Ik zie in mijn omgeving veel mensen met soortgelijke issues worstelen en denk dan meteen 'Jij hebt Elleke nodig!'"

"Via een goede vriendin kwam ik bij Elleke terecht. Ik liep op meerdere punten vast in mijn leven en ik had het gevoel dat ik nergens een keuze in had.
Ik voelde me heel snel op mijn gemak bij Elleke en stap voor stap heb ik alle issues in mijn leven aangepakt. Van moe, futloos en tegen overspannen aan heb ik nu dankzij Elleke weer grip op mijn leven, ruimte in mijn hoofd en het allerbelangrijkst, geniet ik weer volop van mijn leven. Fijn voor mezelf maar vooral ook voor mijn omgeving. Ik ben in een paar maanden veel sterker, zekerder en vrolijker geworden.
Ik zie in mijn omgeving veel mensen met soortgelijke issues worstelen en denk dan meteen 'Jij hebt Elleke nodig!'"

 

Laureen (19) doorliep een studiekeuzetraject

 

"Ik heb dankzij Elleke mijn weg weer gevonden en ik voel me nu een stuk lekkerder in mijn vel."

"Vanaf afgelopen mei 2016 heb ik een traject gevolgd bij Elleke. De aanleiding daarvan was dat ik afgelopen april 2016 gestopt was met mijn studie. Door mijn onzekerheid voelde ik mij niet lekker in mijn vel en daardoor raakte ik steeds minder gemotiveerd voor de studie. Ik haalde de ene onvoldoende na de andere. Midden in een tentamenweek heb ik toen uiteindelijk besloten om te stoppen. Ik was de weg even helemaal kwijt en ik dacht dat stoppen met de studie daarom een goede keuze was.

Na een tijdje wennen aan het feit dat ik gestopt was met mijn studie, kwam ik op Facebook en in de krant een advertentie van Elleke tegen. Hetgene wat mij in haar advertentie aansprak, was dat lifecoaching als doel heeft om te ontdekken wie je bent, wat je wilt en hoe je dit kan bereiken. Ook stond er dat zij tieners begeleidt die problemen ervaren met het maken van keuzes, zoals bijvoorbeeld voor een studie. Dit waren voor mij precies de dingen waarvoor ik op dat moment hulp nodig had. Ik heb toen contact opgenomen en niet veel later had ik het kennismakingsgesprek met Elleke.

Na een aantal afspraken met Elleke voelde ik mij steeds beter in mijn vel. Ik voelde me begrepen door Elleke en er was een vertrouwde sfeer. Door Elleke’s geduld en doortastende vragen heb ik geleerd om minder te piekeren en kan ik nu gemakkelijker een gesprek aanknopen. Ook weet ik nu beter wie ik ben, wat ik kan en wat ik wil. Dit had ik zonder Elleke’s hulp niet kunnen bedenken."

Laureen is inmiddels vol vertrouwen en enthousiasme gestart aan haar nieuwe studie en heeft haar eerste tentamens met goede resultaten afgerond.

 

Marieke volgde een training "Eerste hulp bij motivatie"

 

"De openheid van de deelnemers zorgde voor mooie interactie.
Elleke kan hier, dankzij haar professionele achtergrond, zeer goed mee omgaan en op inspelen."

Elleke maakte op een prettige en vriendelijke manier duidelijk wat ervoor nodig is om er achter te komen wat je motivatie voor een baan kan zijn. Je kunt deze vraag pas beantwoorden als je weet wie je bent.

Tijdens de workshop met een klein stukje theorie en heldere voorbeelden, was er veel ruimte om ervaringen te delen, voor eigen inbreng en om van elkaar te leren. De openheid van de deelnemers zorgde voor mooie interactie.
Elleke kan hier, dankzij haar professionele achtergrond, zeer goed mee omgaan en op inspelen. Zij komt heel open en ontspannen over en gaat met alle deelnemers in gesprek en staat klaar met tips en tricks.

Deze workshop heeft de deelnemers inzichten verschaft waarmee ze weer verder kunnen op weg naar het vinden van een nieuwe baan.

Een aanrader!!"

Maarten (26) doorliep een life / loopbaan coachingstraject

 

"Elleke inspireert je, geeft je zelfvertrouwen en zet je aan het denken."

"Ik was net gestopt met mijn tweede studie, en vond het moeilijk om een nieuwe keuze te maken. Door het beëindigingen van mijn tweede studie was ik wat onzeker geworden.  Op aanraden van een ander kwam ik bij Elleke terecht en heb daar de Life/loopbaan coachings traject gevolgd, dat mij enorm goed geholpen heeft!

Wie ben ik eigenlijk? Waar kom ik vandaan? Wat zijn mijn doelen in het leven? Wat zijn mijn sterke maar ook zwakkere kanten? Waar haal ik voldoening uit in het leven?  Zijn zomaar wat confronterende  vragen die je in het traject kunt tegenkomen.

Elleke inspireert je, geeft je zelfvertrouwen en zet je aan het denken. Door middel van praten en verschillende opdrachten kom je tot nieuwe inzichten en andere gedachten. Maar de antwoorden moeten toch echt  uit jezelf komen, juist omdat de antwoorden vaak al in jezelf zitten.

Ik werk inmiddels met heel veel plezier in de horeca en ga binnen het bedrijf een opleidingstraject in om zo door te groeien, en heb nu door het coachingstraject het zelfvertrouwen deze opleiding met succes af te gaan ronden!

Ik wil het coachingstraject bij Elleke aan iedereen aanraden, niet alleen als je vast loopt of in een dal zit, maar ik denk dat een coachingstraject voor iedereen nuttig kan zijn!"

Stefan (33) volgde meerdere trainingen

 

"Ik zou anderen zeker aanraden eens met Elleke te gaan praten."

"Ik heb Elleke leren kennen als een gedreven, theoretisch onderlegde vrouw met een praktische instelling die een echte doorzetter is. Ze is goed in het verbinden van mensen met elkaar.

Elleke brengt moeilijke persoonlijke materie op een luchtige, pragmatische wijze onderbouwd vanuit haar eigen ervaringen. Zo is het niet zweverig, zeer bruikbaar en leuk om naar haar te luisteren. Ze weet deuren te openen waarvan je voorheen niet wist dat dit mogelijk was. Zo heb ik in een van haar trainingen ontdekt waarom ik soms moeite heb met bepaalde sociale situaties en ben ik hier iets aan gaan doen."

Nicole (32) volgde een burn-out traject

 

"Dankzij Elleke weet ik beter wie ik ben, waar ik sta en waar ik naar toe wil."

Via LinkedIn kwam ik op de website van Elleke terecht. En haar verhaal sprak mij direct aan. Naar aanleiding van het kennismakingsgesprek kwam er direct een plan van aanpak op tafel.

In de sessies die volgde heb ik Elleke leren kennen als een professionele coach met een warm karakter. Ze heeft mij op een analytische wijze stap voor stap dichterbij mijn antwoorden gebracht. De gesprekken waren een prettig mix van serieuze vraagstukken tot alledaagse gespreksonderwerpen.

Dankzij Elleke weet ik beter wie ik ben, waar ik sta en waar ik naar toe wil. Ik heb nog dagelijks baad bij haar tips en adviezen. En zou haar dan ook zeer aanbevelen als loopbaancoach.

Elleke Krakau werkt sinds 2016 als Life Coach en Business Coach. Ze heeft Bedrijfskunde, Arbeids- & Organisatiepsychologie gestudeerd en is een aantal jaar werkzaam geweest als consultant, trainer en coach. Ze helpt mensen beter naar zichzelf te luisteren. Door jezelf echt te leren kennen wordt helder welk leven je wilt creëren en waar je gelukkig van wordt.

Enlight6
krakauLogo

Lonerbroekweg 21, 9409 TR Loon

Sessies vinden online plaats via Zoom of op een locatie volgens afspraak

06 24 69 74 53
elleke@krakaucoaching.nl