Eendaags retreat: Stilte in de Storm | 10 december 2021

Are you waiting for the storm to pass or do you enjoy dancing in the rain?

Eendaags retreat thema: Intern geluk in onzekere tijden

In deze tijden van verandering en onzekerheid in onze maatschappij, zijn veel mensen op zoek naar stabiliteit. Een gevoel van veiligheid in een snel veranderende omgeving begint bij jezelf. Nu meer dan ooit is het van belang om interne geluksbronnen aan te boren om zo bestand te zijn tegen externe factoren waar we geen invloed op hebben.

Heb jij in deze intense tijden behoefte aan een dag voor jezelf? Een dag waarin jij, jouw lichaam, jouw geest en jouw creativiteit centraal staan? Een dag waarin je je kan verbinden met gelijkgestemden en inspiratie kan opdoen? Een dag met een energieboost en een nieuw gevoel van zingeving? Dan is de eendaagse retreat iets voor jou!

Tijdens deze dag staat één onderwerp centraal: zelfbewustzijn. Hoe voel jij je? Ben je gelukkig? Waar gaat je aandacht en energie op een dag naar toe? Ben je vooral bezig met de buitenwereld? Voel je je aan het einde van een dag voldaan en was je dag zinvol? Hoe voelt je lijf? Zijn jouw activiteiten in balans met wat je lichaam nodig heeft? Ben je een piekeraar en kom je niet uit de stroom van negatieve gedachten? Leef je volgens een visie? Ben je je bewust van je interne energiebronnen en geluksbronnen? Hoe uit jouw hart en ziel zich?

Op deze vragen ga je antwoorden krijgen tijdens het eendaagse retreat in Studio Wiebrig in Hillegom. Dankzij de professionele begeleiding van bewustzijnscoach en spiritueel therapeut Elleke Krakau en de opzet van deze dag, zul je vol inspiratie en inzichten uit het retreat komen.

We gaan bewegen, dansen, mediteren, delen, oefeningen doen, kennis vergaren, ervaringen uitwisselen en onze creativiteit laten stromen!

Dankzij de opzet met een kleine groep is er veel ruimte voor individuele vragen en input. We gaan gezamenlijk aan de slag met een thema, door middel van fysieke practices, kennis overdracht, oefeningen en creativiteit. De intentie is om een veilige omgeving te creëren voor groei en inzichten. Na het retreat is er mogelijkheid voor een vervolg in zoomsessies, individueel en in groepsverband.

Programma:

9:00 – Start, kennismaken en landen

9:30 – Je lichaam spreekt! Beweging, adem, dans en tijd voor lichaamsbewustzijn.

10:15 – Openen van de cirkel om te delen en intenties te zetten

10:45 – Pauze

11:00 – Workshop 1: Je lichaam en mind spreken: hoe zit het met jouw energiebalans?

12:00 – Workshop 2: Je mind spreekt: wat zegt de jouwe?

13:00 – Lunch en siësta

14:30 – Vervolg Workshop 2: Je mind spreekt: wat zegt de jouwe?

15:30 – Workshop 3: Je hart spreekt: wat is jouw levensvisie?

17:00 – Beweging, dans en meditatie.

17:30 – Diner

18:30 – Workshop 4: Je ziel spreekt: Creatie!

20:00 – Afronding door delen in cirkel. Intenties om mee aan de slag te gaan.

Datum

Vrijdag 10 december 2021

Locatie

Studio Wiebrig, Hillegom

Studio Wiebrig is een creatieve ontmoetingsplek in Hillegom. Een locatie met een open en relaxte sfeer, waar je geïnspireerd raakt en iedereen welkom is voor ontmoeting en co-creatie.

Prijs

€275 per persoon

Groepsgrootte

Maximaal 8 deelnemers

Inclusief

Het eendaagse retreat is een complete dag met:

  • 3 professionele workshops waarin Elleke kennis, inzichten en oefeningen zal delen
  • Volledig verzorgde vega(n) lunch en diner
  • Je eigen yogamat, een souvenir die je ook na het reatreat nog herinnert aan je lichaamsbewustzijn.
  • Materialen voor de creatieve workshop, je gaat naar huis met een canvas met de creatieve uiting van jouw Stilte in de Storm.
  • Groepscall via Zoom, een week na het retreat.

Aanmelden of meer informatie?

Via het contactformulier of een mail naar elleke@krakaucoaching.nl.

Over Elleke:

Elleke Krakau is een ervaren, intuïtieve coach, psycholoog en trainer die mensen helpt het pad van zelfbewustzijn en levensgeluk te bewandelen. Ze werkt volgens een sterke visie dat we ons geluk kunnen creëren vanuit zelfvertrouwen en weten wat je wilt. Ze helpt je bewust te worden van wie je bent, waar je talenten en passies liggen en wat je graag wilt brengen aan anderen. Zo kan je gerichter keuzes maken op je pad van meer zingeving en levensgeluk.

Haar eigen levenspad heeft haar geleid naar het prachtige eiland Ibiza. Vanaf hier werkt ze, doet ze online individuele sessies en regelmatig brengt ze de Ibiza energie en inspiratie naar Nederland voor lezingen en workshops.

 

Seeing the rainbow is just a matter of perspective

 

Elleke Krakau werkt sinds 2016 als Bewustzijnscoach, Life Coach en Business Coach. Ze combineert haar Master degree in psychologie met een sterke intuïtie en heeft hiermee een vorm van spirituele psychotherapie ontwikkelt. Ze helpt je te verbinden met je ware Zijn en beter naar jezelf te luisteren. Door jezelf echt te leren kennen wordt helder welk leven je wilt creëren, wat jouw zingeving biedt en welke invulling van jouw leven je echt gelukkig maakt. 

portret
krakauLogo

Riegheide 48, 9451 EK Rolde

Sessies vinden online plaats via Zoom of op een locatie volgens afspraak

06 44 808 512
elleke@krakaucoaching.nl