Contact

Ben je benieuwd hoe ik jou verder kan helpen?

Ik maak graag kennis met je. Ook wanneer je twijfelt of niet zeker weet welk soort hulp je zoekt, ben je van harte welkom om dat samen uit te zoeken. Maak een afspraak voor een vrijblijvend gesprek met een kop koffie of thee.

Een lifecoach is geen psycholoog of psychiater; er is een verschil tussen deze vormen van therapie en de begeleiding van een lifecoach. Coaching is gericht op het verkrijgen van inzichten in gedachten en emoties om zo actief gedrag te veranderen. Het is een praktische benadering, waarbij jouw specifieke situatie het uitgangspunt is. Er wordt verondersteld wanneer je gecoacht wordt dat je mentaal gezond bent en zelf de capaciteiten hebt om te veranderen. Hierbij staat jouw eigen inzet centraal.

Elleke Krakau heeft Bedrijfskunde, Arbeids- & Organisatiepsychologie gestudeerd en is een aantal jaar werkzaam geweest als consultant, trainer en coach. Ze helpt mensen vooruit door hen te inspireren en motiveren beter naar zichzelf te luisteren. Hierdoor wordt het makkelijker om keuzes te maken die leiden tot meer geluk en succes.

Elleke
krakauLogo

Lonerbroekweg 21, 9409 TR Loon

Sessies kunnen in overleg op een andere locatie gepland worden.

06 24 69 74 53
elleke@krakaucoaching.nl