Contact

Ben je benieuwd hoe ik jou verder kan helpen?

Ik maak graag kennis met je. Ook wanneer je twijfelt of niet zeker weet welk soort hulp je zoekt, ben je van harte welkom om dat samen uit te zoeken. Maak een afspraak voor een vrijblijvend gesprek met een kop koffie of thee.

Een lifecoach is geen psycholoog of psychiater; er is een verschil tussen deze vormen van therapie en de begeleiding van een lifecoach. Coaching is gericht op het verkrijgen van inzichten in gedachten en emoties om zo actief gedrag te veranderen. Het is een praktische benadering, waarbij jouw specifieke situatie het uitgangspunt is. Er wordt verondersteld wanneer je gecoacht wordt dat je mentaal gezond bent en zelf de capaciteiten hebt om te veranderen. Hierbij staat jouw eigen inzet centraal.

Elleke Krakau werkt sinds 2016 als Bewustzijnscoach, Life Coach en Business Coach. Ze combineert haar Master degree in psychologie met een sterke intuïtie en heeft hiermee een vorm van spirituele psychotherapie ontwikkelt. Ze helpt je te verbinden met je ware Zijn en beter naar jezelf te luisteren. Door jezelf echt te leren kennen wordt helder welk leven je wilt creëren, wat jouw zingeving biedt en welke invulling van jouw leven je echt gelukkig maakt. 

portret
krakauLogo

Riegheide 48, 9451 EK Rolde

Sessies vinden online plaats via Zoom of op een locatie volgens afspraak

06 44 808 512
elleke@krakaucoaching.nl