Contact

Ben je benieuwd hoe ik jou verder kan helpen?

Ik maak graag kennis met je. Ook wanneer je twijfelt of niet zeker weet welk soort hulp je zoekt, ben je van harte welkom om dat samen uit te zoeken. Maak een afspraak voor een vrijblijvend gesprek met een kop koffie of thee.

Een lifecoach is geen psycholoog of psychiater; er is een verschil tussen deze vormen van therapie en de begeleiding van een lifecoach. Coaching is gericht op het verkrijgen van inzichten in gedachten en emoties om zo actief gedrag te veranderen. Het is een praktische benadering, waarbij jouw specifieke situatie het uitgangspunt is. Er wordt verondersteld wanneer je gecoacht wordt dat je mentaal gezond bent en zelf de capaciteiten hebt om te veranderen. Hierbij staat jouw eigen inzet centraal.

Elleke Krakau werkt sinds 2016 als Life Coach en Business Coach. Ze heeft Bedrijfskunde, Arbeids- & Organisatiepsychologie gestudeerd en is een aantal jaar werkzaam geweest als consultant, trainer en coach. Ze helpt mensen beter naar zichzelf te luisteren. Door jezelf echt te leren kennen wordt helder welk leven je wilt creëren en waar je gelukkig van wordt.

Enlight6
krakauLogo

Lonerbroekweg 21, 9409 TR Loon

Sessies vinden online plaats via Zoom of op een locatie volgens afspraak

06 24 69 74 53
elleke@krakaucoaching.nl